Jana Stryková (Kpt. Viki Hrubešová) - seriál V.I.P. vraždy

Jana Stryková (Kpt. Viki Hrubešová) - V.I.P. vraždy

Jana Stryková (Kpt. Viki Hrubešová)

Datum narození: 22.4.1979
Znamení: býk

Charakteritika postavy Kpt. Viki Hrubešové: Kriminalistický technik a zároveň parťačka Zvěřiny je sice bystrá ale vzhledem svérázná drsňačka a tajemná introvertka schovaná do image pankačky, černé šaty a hromady piercingů. Vzdělaná, sportovně založená, ale do sebe uzavřená a zamlklá...

Jana Stryková je česká herečka. Vystudovala činoherní herectví na pražské DAMU. Její první stálé angažmá bylo v Divadle F. X. Šaldy v Liberci (2003 až 2004). Poté byla postupně členkou tří pražských divadel. V Divadle Rokoko působila za uměleckého vedení Tomáše Svobody od roku 2005 do roku 2006.

V následujících letech patřila k nejobsazovanějším herečkám souboru Švandova divadla. Od roku 2010 je stálou členkou Divadla na Vinohradech. Dále spolupracovala s řadou divadel (Divadlo Palace, Divadlo Ungelt, Divadlo Viola, A Studio Rubín, Státní opera Praha, Národní divadlo, Divadlo Bolka Polívky a další), hrála i na Letních shakespearovských slavnostech, účastnila se řady dalších experimentálních divadelních projektů.

Filmografie

  • 2016 - V.I.P. vraždy
  • 2016 - Bratříček Karel
  • 2016 - Jak se zbavit nevěsty
  • 2016 - Prahala
  • 2016 - Případ Andrey S.
  • 2016 - Případ pro malíře
  • 2015 - Dítě číslo 44
  • 2015 - Policie Modrava
  • 2014 - Hodinový manžel
  • 2014 - Legenda
  • 2014 - Zakázané uvolnění
  • 2013 - Škoda lásky
  • 2012 - Velkej Honza
  • 2011 - Čtyři kontejnery Šaolinu
  • 2005 - Ordinace v růžové zahradě
  • ...

Představení postavy Kpt. Viki Hrubešové

Kriminalistický technik a zároveň parťačka Zvěřiny je sice bystrá ale vzhledem svérázná drsňačka a tajemná introvertka schovaná do image pankačky, černého oblečení a hromady piercingů. Vzdělaná, sportovně založená, ale do sebe uzavřená a zamlklá.

Moc toho nemluví a své emoce skrývá, přesto si v mužském kolektivu nenechá nic líbit, umí se prosadit, takže ji kolegové uznávají. Kolegu Zvěřinu ráda provokuje a neustále shazuje, baví ji dělat si z něj legraci a nachytávat ho. S Beranem se kamarádí, chodí spolu na tréninky boxu, Klaudii bere s odstupem a rezervou, ale její přítomnost jí nijak nevadí.

Zdroj a foto www.iprima.cz