Jitka Sedláčková (Jarmila Beranová) - seriál V.I.P. vraždy

Jitka Sedláčková (Jarmila Beranová) - V.I.P. vraždy

Jitka Sedláčková (Jarmila Beranová)

Datum narození: 8.1.1961
Znamení: kozoroh

Charakteritika postavy Jarmily Beranové: Matka Berana je rázná, výřečná a musí mít vždycky pravdu. Často zapomíná, že jejímu synovi už není patnáct a dost neadekvátně ho sekýruje...

Jitka Sedláčková je česká herečka. V dětství hrála na klavír a navštěvovala dramatický kroužek. Po gymnáziu vystudovala DAMU.

První angažmá získala v Činoherním studiu v Ústí nad Labem. Než na trvalo zakotvila v Praze účinkovala ještě v Národního divadla do Brna. V roce 1989 se stala členkou divadla pod Palmovkou.

Filmografie

  • 2016 - V.I.P. vraždy
  • 2016 - Na vodě
  • 2016 - Milej kluk
  • 2016 - Strašidla
  • 2016 - Zločin v Polné
  • 2015 - Bezdružice
  • 2015 - Fotograf
  • 2014 - Abigail
  • 2014 - První republika
  • 2014 - Stopy života - Na plný úvazek
  • 2014 - Tři bratři
  • 2013 - Babovřesky
  • 2012 - Ententýky
  • 2012 - Obchoďák
  • 2010 - Ach, ty vraždy!
  • 2010 - Cukrárna
  • ...

Představení postavy Jarmily Beranové

Matka Berana je rázná, výřečná a musí mít vždycky pravdu. Často zapomíná, že jejímu synovi už není patnáct a dost neadekvátně ho sekýruje.

Celý život byla na syna sama, nikdy se nevdala. Je na něj sice přísná, ale nade vše ho zbožňuje, fandí mu, a je na jeho úspěchy pyšná. Beranovi poskytla dočasně bydlení ve svém bytě v jeho bývalém dětském pokojíčku, ale ve skutečnosti je ráda, že ho má zpátky doma a pod dozorem. Je vášnivá čtenářka detektivek, Klaudii a její romány zbožňuje a je její velká fanynka.

Zdroj a foto www.iprima.cz