Jan Révai (Kpt. Ivan Janda) - seriál V.I.P. vraždy

Jan Révai (Kpt. Ivan Janda) - V.I.P. vraždy

Jan Révai (Kpt. Ivan Janda)

Datum narození: 11.2.1974
Znamení: vodnář

Charakteritika postavy Kpt. Ivana Jandy: Vrchní komisař z oddělení vražd sice působí jako sebevědomý kovboj, protřelý drsňák a neustálý prudič, co jenom kritizuje a poučuje, ale především je to zkušený kriminalista a uznávaný profík, který za roky služby zná dobře svou práci a je na to náležitě hrdý...

Jan Révai je český herec a tanečník. Vyučil se automechanikem, od mládí se však věnoval tanci. V šestnácti se zapletl do přepadení čerpací stanice a krádeže, o tři roky později (roku 1993) byl odsouzen.

Od roku 2012 je porotcem v taneční televizní soutěži StarDance ...když hvězdy tančí. V roce 2007 se oženil se zpravodajkou Slovenské televize Danielou Urbánkovou. V roce 2010 se rozvedli.

Filmografie

  • 2016 - V.I.P. vraždy
  • 2016 - Agáva
  • 2016 - Lída Baarová
  • 2015 - Gangster Ka
  • 2015 - Poslední vízum
  • 2014 - Doktori
  • 2012 - Búrlivé víno
  • 2012 - Gympl s (r)učením omezeným
  • 2012 - Occamova břitva
  • 2011 - Druhý život
  • 2007 - Ordinácia v ružovej záhrade
  • 2007 - Velmi křehké vztahy
  • 2006 - Nadměrné maličkosti: Dámský gambit
  • 2005 - Bazén
  • 2005 - Milenci v Praze
  • ...

Představení postavy Kpt. Ivana Jandy

Vrchní komisař z oddělení vražd sice působí jako sebevědomý kovboj, protřelý drsňák a neustálý prudič, co jenom kritizuje a poučuje, ale především je to zkušený kriminalista a uznávaný profík, který za roky služby zná dobře svou práci a je na to náležitě hrdý.

Janda má vysoké nároky na sebe i ostatní kolegy, vyžaduje řád a pořádek, na oddělení je mazák, miluje honičky, akci, vyhledává adrenalin a nezajímavou práci s chutí přehraje na Berana, aby ho zaškolil, poučil a zasvětil do náročné profese.

Klaudiina přítomnost na oddělení se mu z mnoha důvodů nezamlouvá, i když její postřehy nejsou úplně mimo, je vůči ní obezřetný.

Zdroj a foto www.iprima.cz