Soňa Norisová (Klaudie Wolfová) - seriál V.I.P. vraždy

Soňa Norisová (Klaudie Wolfová) - V.I.P. vraždy

Soňa Norisová (Klaudie Wolfová)

Datum narození: 27.8.1973
Znamení: panna

Charakteritika postavy Klaudie Wolfové: Úspěšná a známá spisovatelka oblíbených krimi románů je nadšená šachistka, energická, zvídavá a inteligentní žena s bujnou fantazií, s nadhledem a trefným humorem, mazaně ukrytá do luxusního balení noblesní dámy, co má úroveň, šarm, styl a životní zkušenosti...

Soňa Norisová je slovenská herečka, sestra herečky a zpěvačky Zuzany Norisové. Věnuje se úspěšně i dabingu. Je členkou skupiny Fragile.

Zahrála si ve filmech Rebelové, kde hrála se svojí sestrou Zuzanou Norisovou, nebo Ticho po bouřce. V dnešní době např. hraje ve slovenské verzi Ordinace v růžové zahradě.

Filmografie

  • 2016 - V.I.P. vraždy
  • 2015 - Americké dopisy
  • 2015 - Policie Modrava
  • 2014 - Dr. Ema
  • 2014 - Polooblačno
  • 2013 - Sníh
  • 2013 - Škoda lásky
  • 2012 - Ve stínu
  • 2011 - Ako som vstúpil do seba
  • 2011 - Generál
  • 2011 - Hra o láske
  • 2011 - Zlomok sekundy
  • 2010 - Nesmrtelní
  • 2009 - Ako som prežil
  • ...

Představení postavy Klaudie Wolfové

Úspěšná a známá spisovatelka oblíbených krimi románů je nadšená šachistka, energická, zvídavá a inteligentní žena s bujnou fantazií, s nadhledem a trefným humorem, mazaně ukrytá do luxusního balení noblesní dámy, co má úroveň, šarm, styl a životní zkušenosti. A co má také svá tajemství.

Třeba že vystudovala psychologii a nebo že kdysi úzce spolupracovala s policií, než se dobře vdala za bohatého finančníka a začala se výhradně věnovat psaní románů. Momentálně je čerstvě rozvedená a bydlí v domě po rodičích se svým mladším bratrem Leošem, který je zároveň i vydavatelem jejích knih.

Kromě manželství Klaudie ukončila i úspěšnou sérii svých knížek a shání si zajímavý námět na nový román. Proto využije své staré kontakty na policii a dohodne si, aby si tam směla sbírat materiál na knihu a být přítomná u vyšetřování některých případů, kde se jí nakonec hodí nejen její psychologické a literární schopnosti, ale také konexe a znalost prostředí rádoby smetánky.

Klaudie však na policii nehledá pouze inspiraci pro psaní, ale především odpovědi na otázky kolem tajemné nehody jejího otce, které ji trápí už dlouhá léta.

Zdroj a foto www.iprima.cz