Jiří Dvořák (Major JUDr. Jan Sochor) - seriál V.I.P. vraždy

Jiří Dvořák (Major JUDr. Jan Sochor) - V.I.P. vraždy

Jiří Dvořák (Major JUDr. Jan Sochor)

Datum narození: 4.2.1967
Znamení: beran

Charakteritika postavy Majora JUDr. Jana Sochora: Šéf mordparty je nekompromisní, důsledný, přísný, a jen tak nikoho si nepouští k tělu. Zároveň je však také spravedlivý a zkušený praktik, který se ve světě zločinu vyzná a umí v něm dokonale chodit...

Jiří Dvořák je český herec. Před vystudováním brněnské JAMU působil rok jako elév v Severomoravském divadle v Šumperku. Po studiích nastoupil do angažmá Státního divadla Brno (1989–1992), potom přešel do Městského divadla v Brně.

V roce 1999 se stal členem uměleckého souboru pražského Divadla na Vinohradech, kde působí dodnes.

Filmografie

  • 2016 - V.I.P. vraždy
  • 2016 - Anděl Páně 2
  • 2016 - Madame
  • 2016 - Pohádky pro Emu
  • 2016 - Poslední z Aporveru
  • 2016 - Strašidla
  • 2015 - Atentát
  • 2015 - Vraždy v kruhu
  • 2014 - Osmy
  • 2014 - Pohádkář
  • 2014 - Princezna a písař
  • 2014 - Svatby v Benátkách
  • 2013 - Příběh kmotra
  • 2013 - Případ pro rybáře
  • 2013 - Roznese tě na kopytech
  • ...

Představení postavy Majora JUDr. Jana Sochora

Šéf mordparty je nekompromisní, důsledný, přísný, a jen tak nikoho si nepouští k tělu. Zároveň je však také spravedlivý a zkušený praktik, který se ve světě zločinu vyzná a umí v něm dokonale chodit.

Vzhledem ke své funkci je víc úředníkem než kriminalistou, ale za svým týmem si vždy stojí a záleží mu na dobré pověsti oddělení vražd a kvalitě lidí.

V Beranovi vidí potenciál, věří v jeho detektivní schopnosti a drží nad ním ochrannou ruku, a to nejen proto, že mu při sporném policejním zásahu zachránil život. S Klaudií se zná léta, má k ní důvěru a také se mu vždy líbila. Věří, že spolupráce Berana s Klaudií bude pro všechny strany přínosná.

Zdroj a foto www.iprima.cz